7 Temmuz 2010 Çarşamba

Akıl Alırken Olanı da Kaybetmek...

burs olayı hüsranla bitti.öyle abuk sabuk tipler aldi ki uyuz olmamak içten değil!neyse sokarım böyle işe ya küfürü basmak istiyorum hatta bursu alanlara işkence yapmak ıstıyorum o bursu veren hocamında bilimum yerlerını kesmek...
dün aksam bir sevgiliyi ağırladık bizim turc türk yemekleri ile ağır misafir gibi ağırladı.yedik içtik geviş getirdik sonra bilardoya gidelim dediler ben de hiç anlamam o sopa zaten boyumdan büyük neremle neyimle o topları deliğe sokucam.sonra bu çinli er kişi bana bakıp duruyor zaten kiz da erkek de cok güzelsin bla bla deyıp duruyorlar.yok birseye benzemıyorum... hayır kız desin cok güzelsin anlarım da kızın yanında sevgilisi de cok güzelsin falan ne ayaksın lan deyıp azına yapıştırmaz mı bizim er kadınlar!walla benim sevgilim kalkıcak benım yanmda bir kıza güzel dicek önce kıskanclıktan kendimi yerim sonra yetmez onu yer bitiririm.
daha sonrada bu er kişinin sevgili hatunu gel sana bilardo öğretiyim dedi bende eyvallah yavrum her yol paris dedim ve başladık... o lanet olası sopaya ve toplara hakim olmak baya bir zaman aldı.sonra biz eşleri değiştik er kişisi ama harbiden iyi öğretti bütün pozisyonlarda bana deliğe sokmayı gösterdi gövdemi nasıl kullanmam gerektiğini falan uygulamalı bir sekilde anlattı.

sonra yurda gelmemiz gece 12 yi buldu ben o saatten sonra yarım bıraktığım haber sitesine yazdıgım 2.yazıyı tamamlamak için başına oturdum ama benım uyku aldı basını gitti.msn i acıp mail atmak için girdiğimde tr den biri ile konustum sabah 6 ya kadar... benım cok uzaklardan bir tanıdık neyse ona ilişki uzmanlıgı yaptım.nefret edıyorum aslında akıl veren ınsanlardan ama ben öyle ahkam kesmedim...ya adamı kızlar mahvetmiş maymun etmişler, gercekten cok iyi sanırım türünün son örneklerınden biri ile konusuyordum.sonra içimden gecirdim benımki de böyle olsa ya keşke offf nerde neyse gecelım dokunmayalım bendekine...
şu vardır ki insanlar yapamadıgı ve yapmayı birgün umdugu bütün akıl fikirleri senın ona öttüğün anda ;böyle kuyrugunu kısmışsın hayatını kazıgını yemıs ve nasıl çıkartacagını bılemez bır sekılde bana bırı dokunsun düzeltsin diye o sevgili dost görüntüsündeki arkadaşlarcıklar seni en sonunda nasreddın hoca mısali eşşeğe ters bindirip gönderir insanlardan akıl almaya başladıgın an bu sekılde sonlanır.
aslında bu konu ile yasadıklarım anlatsam sanırım uzun hava olur.

saat burda aksam bese gelıyor ve ben hala birsey yemedim neyse ben gidip tıkınsam ölmeden iyi olucak...
ha bu arada sen nasreddin hocanın eşşeğinin neresine oturdun dersenız oturmadıgım yerı kalmadıki :)

4 yorum:

  1. bilardoyu ben de hiç bilmem öğrenmeye de hiç heves etmiyorum açıkçası:/
    bi de o kilitleyen iyi adam var ya, neden sevgilileri kazık atıyor biliyor musun? çünkü bayık. iyi adamlar bayıktır. kötü adamlar eğlencelidir, şeytan tüyü vardır.. çok mutlu eder, aşık eder.. diğerleri de o kadar fazla iyidir ki ağzının içine bakar sürekli ne diyceksin diye.. çok sinir bozucu onlar.çooook!

    YanıtlaSil
  2. sanırım evet bayık tipler ...ama sonra kötü porsuk ayıcıkların bize yaptığı kötü muamelelerden sıkayet edıp duruyrz benım ayı söle yaptı böle yaptı...ben ilişkı konusunda cidden beynım basmıyor şunu ii biliyrm:sadece tamamen oyuna dayalı kim daha ii hamle yaparsa şah mat budur :)

    YanıtlaSil
  3. ilk yorum on numara ya :)

    burs işi için geçmiş olsun, yaşamaya devam ..

    YanıtlaSil
  4. evet aslında bır tek erkekler için gecerlı degil bu durum kızlarında bayığı var bayıltan ve ayıltan kanını kaynatan tekerleme gibi oldu hehe:)
    burs aman ya tey tey olduramadım :)

    YanıtlaSil

yorumla beni bir fiilen edepsizleşmeden :)