19 Ocak 2010 Salı

Az verirsin Rahibe Çok verirsin Kaşar


yazmak istiyorum ama bir türlü fırsat olmuyor ya yorgunluktan ya da içmekten bla blalar yani...şimdi ben bu erkeklerin embesilce düşünceleri vardır ya onlardan birine değinesim geldi.şöyle dokunasım ve oturtasım geldi işte...
biri ile tanşırsınız sonra ilerler aşık olursunuz hani biz kadın kişisi böyle duygusaldır böyle wowww hayatımın erkeği masallardan çıkan prens aslında hep kurbağadır ve ötesini asla geçememiştir.biz şimdi ona verince yani bizi becerince; o prens olacaktır.ama o dangalakımsı yaratığa verdık ya en masum hallerimizi hayallerimizi artık kaşar olmuşuzdur ve sonra başlar diğer dangalakdaşlarına ben şöyle götürdüm ben böyle soktum çıkardım diye!
ya da sonra başlar seni sorgulamaya kaç kişi ile birlikte oldun eğer kımseyle birlikte olmadıysan da kendını kaç kez ellettiğine takılır.bir yandan da seni eller ama böyledir bu işler.lan gerzek senin günde kaç kadın kişisi götürdüğünden bahseden var mı ya da senin bakirliğin ilk nerde nereye hangi şırpıntıya verdin diye hesap soran var mı?sanırım hiç sorulmadı bence sorulup candan bezdirilmeli!!!
bizler gercekten oldukca masum ve safız .... ki ta içimizdeki şeytan uyandırılıncaya kadar...
aslında bu konu uzadıkça uzar.... bir kadın verdi mi kaşar vermedi mi rahibe diye etiketleniriz öyle ya!
her kadın kişisi gibi benimde kahramanlarım vardı... hepsini bir bir öldürdüm ve sonra gördüm ki sadece hissettiğim kadarlarmış asla olmamış ve olmayacaklar....nefret ediyorum o filmlerde ya da kitaplarda ki aşk denilen kalleşin sadece oralarda yaşanması ve biz kadın kişilerinde uyutulmasından başka bir halt değil işte!
art niyetsiz hiç bir erkek yoktur ha bunları söleyen de hep erkekler olmuştur çünkü insanın fikri neyze zikride odur öyle ya sen öylesin uyarıyorsun kurban gitmesin kadın kişisi ama artık senin kurbanın olmuştur, et bakalım şimdi talan ...zamanı gelince o da senin ciğerini söker sen hiç merak etme ...

4 yorum:

  1. arkasında bir enkaz bırakanlardanım ben de. yazın güzeldi. iğneleyen, utandıran. evet biz erkekler biraz da senin anlattığın gibiyiz. affet ama böyleyiz çoğumuz. sen yaz, ben izlemedeyim seni bundan böyle. neyse ki yazdıklarını üzerime alınmadım. :)

    YanıtlaSil
  2. yarası olan gocunur :)herkes kendının ne mal olduğunu biliyor öle ya...
    ilk yorumcu :)
    sağol

    YanıtlaSil
  3. ... hepsini bir bir öldürdüm ve sonra gördüm ki sadece hissettiğim kadarlarmış asla olmamış ve olmayacaklar...
    Bu kısım ne kadar manalı ve anlamlı olmuş çok hoşuma gitti.

    YanıtlaSil

yorumla beni bir fiilen edepsizleşmeden :)