24 Mayıs 2010 Pazartesi

Neyin Var Bugün!

bu sıkılma güdüsü ne boktan birsey ya!simdi sıkılmamak için ne yapmak gerek...neye sarsam ve ne elimde kalsa koparıp parçalasam.içimde garip bir öfke var ve beni deli ediyor.aslında şuanda yazmak bile istemiyorum ama işte sıkıntıdan yine:S ulan çin e geldik yine burda bile sıkılmayı başarabıldım.
zaten hangi manyağın aklına gelır ki cine gelmek öyle ya:Saslında dogru düzgün arkadaşlarım olsa bukadar bunalmıcam biliyorum.kafaları denegelemek cok önemlı!
hafta sonumda bok gibi gecti Sanghay dan bir arkadas geldı tr den tanıyorum.cuma gecesi clube falan gittik o ve diğer türk arkadaşlarla ben nedense bıranda bu cocuktan hoşlandım.sonra bız ayrı bır taksıye bındık beni öpmeye calıstı falan 3'ü cabasında yapıştı artık hayır anlamadıgım bırsuru hatun var git işte di mi?
neyse indik başka bir cluba attık kendımızı bunlar bır ara kayboldu ben ayar oldum zaten butun huysuzluğum üzerimde klasık turk kızı modundaydım işte kaprisler son safhada surat yamulmus:S
neyse ben ilk bas hıc eğlenemedim ama sonra zorladım dans ettım saatlerce sonra tutturdu bu gidelim ben yoruldum gece saat 4:00!
eee beraber kalacağı arkadas yok dedi senınle kalayım sorun cıkmayacak söz dedi ben nedesem kem küm oldu!sonra geldık benım odama ayak ucuma yatırdım ama tabıkı rahat durmadı.neyse tepeme cıktı ilk baş yapabılceğımı sandım ama hayır dedim ikna etmeye calıstı cıks!
sonra uyumasını diledim içimden uyudu!sabaha karsı yıne uyandı yıne tepeme coktu ben yine hayır dedim sonra zaten bukadar redde karsı sınırlerı bozulsa gerek sabahın köründe cekti gitti.
sanırım su sıralar sacmalamaya başladım bukadar bunaltının içinde birde böyle dengesizlik yapsaydım sanırım iyice dibe cökerdim.gerci debelenip duruyorum ya!
birileri birşey yapsın düzelsin dokunsun hayatıma renk gelsın hersey su sıralar cok sıyah beyaz!
nereye gidersen git al işte dünyanın bir ucundasın aklında beynınde olan seyler senı terk etmıyor onlar sımsıkı zıncırlerle sana bağlı bır kene gibi iliğine yapışıp senın kanını emiyor.işte ben cok sıkıldım buralardan kacıp gitmek istiyorum diyenlere duyrulur uzaklık hiçbir boka yaramıyor beynınızdekılerden kurtulamaya bakın!!!!!!!!!!!!!!

2 yorum:

  1. buralardan kacıp gitmek istiyorum diyenlere duyrulur uzaklık hiçbir boka yaramıyor beynınızdekılerden kurtulamaya bakın!!!!!!!!!!!!!!

    bu beni yıktı işte :(

    Hardy

    YanıtlaSil
  2. eet dunyanın bir ucundayım ama hersey aynı değişen tek mekan beynım ve ruhum aynı ben hala aynı aksı ve lanet bır adamı sevyrm kurtulamıyrm hala butun belaları üzerime cekıyrm sakarım hersey aynı...kendini silkele sadece ve sonra as!gittim gordum ve anladım!

    YanıtlaSil

yorumla beni bir fiilen edepsizleşmeden :)