28 Mayıs 2010 Cuma

Bugün Yağmurun Üzerine Ben Yağdım

bugün yine boktan günlerimden biriydi!ya ben burdaki türkleri secmece mi buluyorum bilmiyorum ki?ama inan öküzler etrafımı sardı nefret edıyorum kendini bilmeyen abuk sabuk davranan özü sözü ayrı tellerden çalan embesil tiplerin hepsine diyorum ki fuck you!
bugün yağmur da kaldım aptalın biri yüzünden hanı vardır ya hep benım dediğim olsun diyen öküzcükler grubundan işte!onun yüzünden yağmurda kaldık saatlerce sonra o yağmurda bisiklete binerken teker kaydı düştüm yere yapıştım terlığım koptu ve ben yalınayak yurda dönmek zorunda kaldım sonra ben ağlarım yağmur üstüme yağar!!!!!!!!!!!!
cok bunaldım cidden nefes alamıyorum öyle doldum ki bu nasıl anlatılır yanı surda kı hayatımı zehır edıyor bana bırkac dangalak!
ama bunlarda gececek biliyorum ve uzak durucam bu beynı olmayan ınsancıklardan!
cok mutsuzum ya bu nasıl anlatılır ki sıkıntıdan bunalıyorum arkadasım yok bırtane olan okuscuklerler de iyi gecinmeye calısıyorum ama olmuyor ya huyumu suyumu alt üst ettiler ruhum daralıyor sanki bir azaptayım!
harbi burda çin işkencesi yasıyorum sebep ne bu aptal turkler yusunden ah bir ingilizcem iyi olsaydı adamla konusamıyorm mal mal bakısıcaz da nereye kadar :S
cok bunaldım bana bir care bir care ama neeeeeeeeeee ne cıkamıyorum işin icinden birkac ağız burun dagıtsam suan icimdeki öfkem azalmaz.
cok tehlikeyım su sıralar sıren seslerini duyabılıyorum....

4 yorum:

  1. şimdi sakin olmanın bir yolu var mı sence?
    recete olarak ne yazarsınız efendım tedavı seklım nasl olmalı :)

    YanıtlaSil
  2. öncelikle öküzlerden ve öküzcüklerden uzak dur :)
    Bence yalnızlığa sıkıca sarıl, zaten türkiyeye döndüğünde yalnızlık diye bişey kalmayacak. Bence yalnızlığın tadını çıkar. Zor bir reçete ama denemekte fayda var efendim :)

    YanıtlaSil
  3. hım bencede haklısın burda hersey gelıp gecıcı sonuna kadar gazlamak lazım dimi bugun cok iim yatştrdm kendmi bay joker hehe tarifini uyguladım insana ne zarar gelıyrsa zaten ıkı ayaklı ökzcüklerden öyle ya :)

    YanıtlaSil

yorumla beni bir fiilen edepsizleşmeden :)