19 Eylül 2010 Pazar

Hızlı bir Giriş!!!

tr saati ile saat 01:00 Çin saati ile 06:00 da giriş yaptım odama...dün bu sehrin disko kralı Jeffin ewinde toplandık.eğlendık yedık ıctık...türk usulü mangal la costu millet içkiler desen su gibi akıyordu.bense nezaman tek kalsam basımda bır tane atmaca korkuyorum yaklaşmaktan hersey anlık aslında severım heyecanları bağlı kalmamayı cekıp gitmeyi ama bu bi başka ya tensel buluşmalar oynasmalar sanırım benım ruhumda boşluk acıyor gelemıyorum kendıme günlerce...
dün cok eğlendim ama sabaha kadar dans ettimmmmmmmmmm...!
hiç oturmadım götümün üstünde çok özlemişim.şimdi ben burdan gidicem ya ortam güzelleşmeye basladı ayar eder benı bu durumlar zaten!
şimdi burdakı vize işlemlerimin bitmesini beklıyorum kımıldayamıyorum bir haftadan fazla burdayım ve sonra çin in en soguk sehrlerinden birine dogru yol alıcam...
ha bu arada tr deyken dövme yaptırdım en sonunda, canım ınanılmaz yandı her iğne batısında küfürler havada ucuyordu...bu kadar canımın yanacagını tahmın etmıyordum ama orjınal oldu güzel oldu değdi canımın yanmasına!
sanırım maniclik dönemım geciyor kendımı eğlencenın dibine vurucam.
 cehennemde yanacaksam bir sebebi olmalı öyle ya!

5 yorum:

  1. nasıl bi dövme merak ettim =>

    YanıtlaSil
  2. zey cok özel ve güzel bir dövme hayrola sende mı yaptıracaksın yoksa : )

    YanıtlaSil
  3. Rebecca :))cok acıo ama yaptırdıgım yere bağlı ben tam sırtıma omuriliğime yaptrdım.ve benı hoplattı!
    yine de değdi:)

    YanıtlaSil
  4. Dövmenin sahtesi de var imitasyon. Hiç acı duymassınız. canınız sıkıldığınızda temizleniyor. Yada başka bir konsep düşündüğünüzde buna izin veriyor. Bence kalıcı dövmeye niye mahkum olalım..

    YanıtlaSil

yorumla beni bir fiilen edepsizleşmeden :)