3 Eylül 2010 Cuma

Hakettiğin Yerdesin !!!


        ......................................biraz önce bana aldıgı tek taş yüzüğü wc amcaya atıp sifonu cektim!!!
kendımı öyle garıp hıssedıyorum ki ne doluyum ne boş ne varım ne de yok!yine ayarı bozulmuş bir şekilde freni patlamış bir araba gibi hız alıyorum hayatta...çok çabuk silkelendim gözüm cok cabuk acıldı.maymun gözünü açtı ha :)
canım hiç yazı yazmak istemıyor.sanki bütün sessiz harflerımı ipe astım seslilerde alayına ısyan bir sekılde kızım bır bas git edasında...
artık hıcbırsey umrumda degil hiçbir kaygım yok ne yasarsam kar!hayat yeterınce zor öyle ya kımsenın benıde mutlu etmesını bekleyemem mutlu olmak ıcın mutluluk cubuguda taktıramam.kendı kendıme hayatın orgazmına ulaşmam lazım!
uzun lafa gerek yok anlatacak bırseyımde yok aslında okadar cok sey varki ama gözümün önünden gecıp gıden hiçbirsey umrumda değil!

4 yorum:

  1. Her an her şey olabiliyor hayatta. Ne oldum değil, ne olacağım demeli. Hakkımızda en hayırlısı neyse onu dilemeliyiz.

    YanıtlaSil
  2. sataydın tek taş yüzüğü:) çin malı değilse. hayat kısa değmez bir kıza dicem de burda kahramanımız erkek sanırsam. geçmiş olsun. geçer geçer..

    YanıtlaSil
  3. Profösör hakkımzdakı hayrlı olanı nasıl istemelıyız ki ben bu kadar ınancımı kaybetmısken ınsan buyudukce ruhsuzlasıyormu?

    sevgili Ortaç değmez de deger dedgın ınsanlar zaten değmezlık mertebesıne gecıyor.

    YanıtlaSil
  4. Belki kendi ruhumuzda yalnızlığımızı yaşıyor olabiliriz. Ne zamanki etrafımızdaki insanlar dahil tüm varlıklarla dostane ilişkiler kurabileceğiz, işte o zaman kendimizi bulacağız kendimizde.

    YanıtlaSil

yorumla beni bir fiilen edepsizleşmeden :)